Bara för att Danne tvingar mig.

I helgen har det varit kräftskiva, kaninräddning, städning och jobb.

Igår efter kräftskivan, vo stannade inte på middag, åt vi sushi. Jag, pappa, Marcus och Maja. Kändes lite som en familj :O. Men det var asgott med sushi och jag käkar gärna det flera gånger om någon vill hänga på. xP

Jobbade 2,5 h och är klar med maj så är bara skyldig till 12h till sen får jag pengar. :D

Jag snackar med Jonas hela tiden och han är grymt söt. Var tvungen att säga det.

Jag mår bra, jag är frisk, jag är glad. Eller ganska glad. Imorgon bär det av till mamma och jag har inte ens packat än. Jag hoppas att jag får på mig några kläder överhuvudtaget imorgon bitti. Kommer att vara trött som fan och har inte lagt fram nåt.

Vsg Danne. Har gett upp med bloggen under skolan lxm.. '



Diss på Kajsa Anka.

Har du läst en Kalle Anka serie någongång? Antagligen. Någon som har tänkt på eller märkt hur jvla dryg Kajsa är mot Kalle? Hon hotar honom och säger att han måste bli smartare/starkare/rikare typ. Och så är hon alltid otrogen och flirtar med Alexander och låter Kalle och Alexander tävla om henne. Dryg brud. Och om Kalle beter sig dåligt om de är te  på semester dampar hon på honom och hittar någon stor, stark, rik snubbe. Men om Kalle snackar med en tjej eller går med en tjej så får Kajsa Anka damp och blir hur arg som helst på Kalle. Überdryg brud. Hatar henne.


Tror jag är trött.

När man är 1 sek ifrån att sätta ansiktskräm på tandborsten, är man trött då?

Utmattande vecka, kul att träffa folk ofc men allt kan inte bara vara bra. Jag vet att bloggen är tråkig och jag vet att jag ger upp för tidigt, men jag kommer inte kunna blogga mycket alls. Högst ett två inlägg om dagen om ens det liksom..
Så ha inte för höga förväntningar. Jag satsar på att uppfylla mina egna ist för era.. ^^ Låter själviskt men jag vill ha behörighet till alla linjer och skolor. Så det så.


Skolan.

Jag vet inte men jag tror jag gillar skolan. Nej, inte alla lärare, sena dagar, sega lektioner och högar med läxor. Men äntligen känns det som att man har nåt att kämpa och skriva prov för. Snart e de gymnasiumval och jag måste jobba mot det. Plus att jag verkligen har fått bättre kontakt med många i klassen och jag känner mig gladare, mer omtyckt och roligare av det. Folk bryr sig och jag gillar dem. Det är kul att kunna saker, det är roligast på höga nivåer, sätta djupa spår i hjärnan och som Nalle Puh säger "Tänk, tänk, tänk." Och det är så skönt när det lossnar och pappret nästan brinner av pennskrapet. Och Mvg:et gör allt värt det. Jag tror inte, utan jag vet att jag kommer lyckas. För nu får inget mer dåligt hända mig på ett tag.

Btw, visst e de sjukt att amandavardet ligger på typ topp 7 av mest besökta och topp 2 av mest aktiva?! Herregud..


Spanska läxa.

Läxa? Första veckan. Till imrg. Yaaaay. Spanska, man ska sammanfatta första kapitlet på spanska och läsa upp det imorgon. Lycka till liksom. Men jag tar hjälp av min käre spanske vän Danne och det blir nog bra.
Idag blir det pannkakor/raggmunkar till middag och det är jag som fixar. Var och handlade efter skolan. Vici vara duktig. ^^

Idag blir det ridning och förhoppningsvis så får jag Darius. Vet inte riktigt hur jag ska komma dit just nu men det får lösa sig. ^^ Såg att amandavardet har stigit till 2a på blogg.se listan över mest aktiva.Sjukt.

Skolfoto!



Aaaah! Hjälp! Skolfoto! :S Skitjobbigt. Såklart att det är lite kul och så men det är ju så svårt. Med smink eller utan? Hmm.. Bestämt mig för att göra en sminkning på morgonen och eftersom vi inte ska fota förrän 14.20 så hinner den typ försvinna. Måste gå upp ur sängen nu för att bestämma jeans.

Jag var duktig igår, träningscyklade i en timme. Det var roligt :] Ska nog ner 20min iaf och "spänna" musklerna så min mage lyder mig i den tröjan som jag ska ha. Soooo long. ^^





Ps, ni glömmer inte att alla bilder på hela bloggen är förbjudna att spara, kopiera eller på något annat sätt ta dem!? Ds.


Mitt liv, min stolthet, mitt sanna kall. För min blogg, är så jävla ball.

Var och käkade på kinamatsbuffét med Susanne, min mentor ^^ Är inget bråkbarn utan har valt helt själv att ha henne.
Hon är jättesnäll och man kan verkligen snacka med henne. Tack för det.

Imorgon är det skolfoto och jag har bestämt allt utom smink, byxor och smycken. Tror fan mitt halsband e hos mamma :S Borde åka och hämta det men orkar inte just nu faktiskt.

Jag tror att snart kommer alla rosa, fjortisbloggares popularitet och storhetstid att vara över. Folk kommer att dra sig till bloggar med bättre och djupare innehåll med situationer och tankar de både känner igen, kan ta del av och lära sig  av. Folk får en att tänka efter och det är ju bra. Vem orkar sitta och läsa om någon fest hela tiden? Inte jag.
Så bara för att säga det, jag har inte druckit. Jag har inte varit full. Ja, jag är stolt över det.
Jag säger inte att jag kommer bli stenhårda nykteristen för det kommer jag antagligen inte ^^ Men jag kommer nog aldrig dricka för att bli full, att sikta på det som kvällens höjdpunkt. Tycker inte att man ska börja dricka för tidigt. Man har så många år på sig och det är lika bra att behålla hjärncellerna, vem vet, man kanske till och med får nytta av dem. ^^



Har funderat på mycket och känner ett sting i mig varje gång jag ser ett par tex hålla handen eller kyssas. Jag vill också ha någon, jag vet att jag kommer hitta honom en dag blblbalbblaaaa bla. Som alla kör med. Men jag behöver ingen jag ska gifta mig med x) Jag vill bara ha någon som jag kan älska och som kan älska mig utan onödiga krav. Fattar ni vad jag menar?


Lyckad aktivitetsdag. Not!

Aktivitetsdag med arbetslaget, det var planerat korvgrillning, tipspromenad och dragkamp. Någon som vet vilket väder det var i våran fina kommun? Regn, ihållande regn. Så efter 2 h i regnet fick vi gå hem.

Jag Tilda och Elin gick tipsgrejjen typ med Wille Jonte och Mattias. Vi hjälpte dem, de hjälpte oss. Har en bra känsla och vi kommer lätt vinna (A) Det har lovats fiiiina priser xD Det är vad de har mutat oss med.

Korvgrillningen gick ju sådär: Alla bombade och jag hann äta upp mitt bröd innan jag ens fick en korv. Så min lunch bestod av en korv i bröd och ett bröd med ... luft. Smaskens. ^^

Men nu är jag hemma hos Emelie och har druckit en kopp kaffe, känner redan koffeinet. Måste lära mig att sluta ha socker i, lycka till liksom ^^

Om jag har något vettigt eller intressant att säga? Antagligen inte. Ska träningscykla lite senare och åker förmodligen på att laga mat..

Till alla som undrar, Jan är innerst inne en snygg tjej. Han sa: " Victoria, du kan sånt här, vad händer om en snygg tjej pussar en groda?" Jag " Hmm.. Du kan väl prova?" och gick. " Victoriia, jag är ingen tjej". Sm¨åskit åttorna garvade. Kan inte fatta att jag nyss var en småskitåtta. Nian rules.


Stress, stress och åter stress.

En morgon som verkade bli rätt bra visade sig att inte bli något annat än stress.
När jag gick in i badrummet för att göra mig iordning så ringer det på dörren...

En kille som ska inspektera huset för att kolla om det håller när de ska spränga på tomten bakom. Kul att pappa sagt något. Hans kommentar "Var det idag?" när han redan är inne på jobbet i stan. Kul. Jag hade ju tänkt fixa något längre och bättre inlägg men ni får vara nöjda iaf. Visar sig att även sotaren är på väg och sedan ringer mamma och frågar om Marcus har gått, ja svarar jag, då är det plötsligt mitt problem att hans skor blir förstörda av regnet. Och han har ingen regnjacka, de kunde de ha planerat lite bättre, han har fan bara för små jackor :@ Och min enda sån jacka e trasig men jag har som tur världens bästa ridjacka som är både regn och vind tät. Sen ringer pappa och frågar om Marcus har en jacka, nej svarar jag och  blir sur. De skiter i om jag har jacka eller inte men båda undrar om Marcus. Kul,
Eller ska man ta det som en komplimang? Att de antar att jag kan ta hand om mig och ansvara för jacka? Hade de kollat närmare hade de insett att jag inte hade någon.. Men du kunde iaf ha frågat.

Nu måste jag åka. Tjenamors.



:D

Firar 1 månad som bloggare som faktiskt gillar att blogga och jag och min blogg hänger ihop. Som ni kanske ser har jag en ny header ( den första ) som jag vet skär sig. Men jag har kommit över det ^^

Bjuder på lite gamla mobilbilder :D

 Überhet ^^
 Inte bara mitt hår ^^
 Jag och Emelie handlade. ^^

 Jag & Silver Dream ^^


Har faktiskt 41 nu (A)


Vadå kända bloggar?

Nu är det så att jag är lite trött på kända bloggar. Som te x Kenza och Blondinbella.. Okej, båda är snygga och de kan mode och ger väl okej tips, när de väl gör det vill säga. Bloggarna är urtråkiga att läsa och om jag kollar så kikar jag lite på bilderna och vill bara komma därifrån så fort som möjligt.

En annan grej med kända bloggar som jag vill poängtera är att typ alla kända tjejbloggar och toppliste bloggar har rosa design. Jag är så trött på alla dessa ounika rosa designer. Och småtjejer som ser upp till dessa brudar som om rosa verkligen var den rätta färgen för tjejer. Snacka om att stödja könsuppdelningen. Trött på den. Och alla dessa rosa bloggar. AAaAARGGHH!!! Jag erkänner jag har något rosa i min header och Marie är världens snällaste och ska fixa resten och just nu skär sig headern och resten som emon.


Vill bara säga en sak till,  vad är de bloggarna värda? Är de era idoler? Är deras inlägg givande eller är de skrivna som om vem som helst kunde varit ansvariga för skräpet? Jag säger inte att jag är bättre eller att mitt är unikt. Men jag vill tro det. Jag är en ridtjej, vi ger inte upp, vi är tuffa och vi kämpar. Jag kan laga mat någorlunda bra. Jag har skitbra kompisar. Jag är singel. Jag är jag. Det är allt som räknas.


The F world. ^^

Lagade mat, blev jättebra faktiskt. Lite förvånad ^^






Pasta med lyxig laxsås

6-8 portioner.

INGRIDIENSER
500g kallrökt lax                                            
300g färsk spenat
1 KNORR fiskbuljongtärning
2-3 vitlöksklyftor
5dl Milda matextra 4%
Pasta i lagom mängd

( Tänk på att koka pasta också! )
1. Skär laxen i kuber. Ca 1,5cmx1,5cm.
2. Häll Milda & tillsätt hackad spenat, smula fiskbuljong och pressa i vitlök.
3. Låt koka under omröring.
4. Tillsätt laxen.
5. Häll såsen över pastan och garnera med spenatblad eller persilja.

Kommentar: Går snabbt att göra och är väldigt lätt. Går att hacka ner nästan vad som helst i såsen, kvaliten på bilden gör att det ser lite konstigt ut men jag kan säga att det var väldigt gott!
 
Skolan var bra, fick jobba med Adde. Nu är jag lite sliten och ska nog gå och ta fram kläder till imrgon så det inte blir som imorse.. Bytte typ 3 ggr ^^ Nu har jag satt igång med träningen, vet att det knappt någonting men var iaf ute med hunden och sprang, utan att stanna, i 10 min xD Sen fick jag skitont i foten och då gick de inte att fortsätta x(

Som bloggare blir jag glad när jag får mycket besökare och kommentarer och jag kan säga att även idag slår jag rekord och besökarsiffrorna har stigit i 7 dagar nu :D Dessutom är bloggen idag EN MÅNAD GAMMAL!!!

Brb.




MAHAHAHHAH!

En überblåst tjej som man inte kan sluta garva åt. xD Min nya idol.  

 Enjoy.


Vici e snäll.

Tänkte hjälpa pappa och ringde upp honom och erbjöd mig att köpa och laga mat. Det blir laxpasta med spenat och massa annat. Laddar upp bild och recept senare ^^

Emelie sitter och sjunger " Han heter Glen och hon heter Glen" och jag undrar vad som är fel ^^

Funderar att göra en parodi på . Seriöst den mest blåsta någonsin. Ni måste kolla på hennes inlägg för att fatta min kommande paraodi. ^^ Ska sitta o skriva lite med Em nu och sen ska vi bombsminka och filma ^^


Källkritik ^^

Sitter i skolan och har källkritik. Jag och Emelie har en ny homie, Johan, cp no-lärarn. Vi "surfar" och när batteriet tog slut blev han "Akutteamet". Räddade våran dag xD




Juste Fredde.


Glad för att ..

.. Min mobilräkning bara ligger på 206kr nu varav 49kr är obligatorisk kostnad. Vilket betyder att jag bara har ringt o smsat för typ 150kr. Det hjälper verkligen att ha en helt f.ckad mobil. Orkar inte andvända den och då kostar det mindre ^^

.. jag fått besöktsrekord idag igen :D Nyss när jag kollade var jag uppe i 24 ^^

Men nu ni måste jag sova. Skola imrg, tror inte jag uppdaterar imrg bitti, ska försöka hinna. Har ingen kamera hemma hos pappa och fick inte ta med mammas x( Ska samla till en egen nu iaf. Godnatt. Sweet Dreams.


Upprörd. Som fan.

Pappa har ju en grävare som han hyr ut till folk för ett bra pris. Och nu har den vart hos en kille som det har vart mycket krångel med och pappa har reparerat den en gång för att en rem var trasig, och när han skulle hämta den var det någon annan rem som var trasig. Och pappa misstänker att han har kört sönder den för nästa som har den nu har problem med den x_x Iaf så är han som kört sönder den skyldig pappa massor av pengar för hyra, transport osv och han säger varje dag att han ska betala blblabla.. Och pappa har tydligen snackat med andra folk som haft med denna kille att göra och fått fram att han är största lurendrejaren och bedragaren. :@ Hur fan kan man ta upp folks tid, köra sönder deras grejjer och inte betala för det? Han har sagt att pappa ska få pengarna imrg. Vi får väl se hur de går med det.
Fortsättning följer..

RIDNINGEN!
Fick Darius igen :D Vi gjorde någon "halvhinder" övning. Volt med 4 språng, uppvändning, lång anridning, räcke. Jobbade mycket i galopp och det gick bra. Han blir dock mycket jobbigare när han blir tröttare. Han bråkade inte en enda gång och det var riktigt kul. Svettet, bokstavligt, rann längst ryggen xD Har fortfarande Åsa...

Marie gick omkull med Meja. Underlaget i ridhuset är nytt och jättebra och så. Förutom att det har blivit halt av vattnarna som har droppat från taket och gjort det snorhalt på vissa ställen. Meja var trött, lite snäv sväng och fel galopp. Hon landade på hela Maries ben och jag blev hur rädd som helst. Men båda reste sig upp på en gång.
Hon kommer antagligen att känna sig lite mörbultad imorgon..

SKOLAN!
Nu går jag oficiellt i 9CB med underskåp x( Kul att träffa alla igen och man blir glad när folk hälsar på en : )
Fick som vanligt damp på Matilda när hon rättade Johan ( våran nya no:lärare som är cp. ) när han sa " kvart i två" när det stod 14.45. So what? Måste man rätta allt eller? Alla garvade.

När han snackade om bibblankorten.. "10kr blabbalaa" Robin " HAR DE HÖJT PRISET? :O" Alla garvade igen.
Men sen kom Johan fram till att "det var extra pris precis den här terminen", för att skojja till det liksom ^^ Han verkar snäll iaf. Men han är inte direkt bra nolärare. Har haft honom förut.

Det var också lite ironiskt att när biblotikarien Frida hade "bok-snack" så var det en kille i en bok som hette John. och om man säger ett namn som en i klassen har får man genast den personen i huvudet. Sen kom det fram till att denna John spelade mycket dator, då började alla fnissa lite för det är vad John gör. Seen.. "Och han spelar mycket world of warcraft" och då släpptes garvet än en gång löst och tillochmed han skrattade ( som tur var ) för iaf förut var han wow-nörd. x)



Nu är det slut.

Om 5 min skaj ag gå ut och ta mig till skolan. Tack till alla er som har bidragit till att mitt sommarlov har vart underhållande, roligt, peppande och utvilande.

Under sommaren har jag vart:
Gotland
Grekland
Landet

Låter inte mkt men.. Underbart. Nu e de slut. Längtar till nästa sommarlov. Bara 42 veckor kvar.


Måste ha.




De här kan jag nog nästan inte leva utan, jag skulle överleva men det skulle försvåra livet.
Bärbar dator som åker fram och tillbaka mellan mamma och pappa, älskar den. Nu har jag ju Photoshop C 4 på den med så den är fulländad ^^ Kalendern är bra eftersom jag skriver upp alla tider, kommande läxor, träningar och antecknar bloggmaterial i den som sen hjälper mig att skriva.

Idag te x ska jagrida, inte äta godis ( har slutat med det nu ), rida kl 18.45 och eventuellt träffa Marie efter skolan.
Det är skönt att hålla reda på saker. Jag köpte en liten och enkel modell på Coop -119kr. Men den finns nog på Åhlens och de flesta bokhandlar. Tips, köp en egen, kan vara en billigare modell eller en mindre. Spelar ingen roll. Min är redan nerklottrad.

Ser inte fram emot alla lärares " Nu-går-ni-i-9an-och-det-kommer-vara-era-slut-betyg" pep talk. Vad har vi haft sommaren till? Jag har pepp(r)at pepp(r)at och saltat lite. Tror att de flesta faktiskt redan förstår allvaret. Så eftersom vi har så lite tid, sätt igång och lär oss ist kära lärare. Bring it on.




Måndags-outfit.



T-shirt med tryck - H&M.
Jeans - BikBok.
Linne, brunt - Gina Tricot.
Skor, Reebok - Stadium.
Armband - Egen samling ^^


Slut på friden.

Har fått photoshop så har börjat jobba på en header! Resten får min fru Marie ta hand om :]
Har inte laddat ner några bra penslar så vet inte riktigt än men har lite ideér.

Samling kl 13 för att sexorna ska få en lugn stund ( De börjar 9 ) Och det är ju bara bra för mig. Ska vakna 7, dra ut och jogga. Duscha, kläder och sånt.. Måste måla naglarna också. Sen tar jag moppen och hämtar upp Emelie..

Ska bli kul att träffa polarna och tmana sig själv. För ni som känner mig vet antagligen att jag ställer jävligt höga krav på mig själv. Högre än nödvändigt. Jag blir jättelätt besviken på mig även fast mitt resultat kanske var bäst i hela klassen, ( eller i ett fall, alla 8or ). Men det ska väl bli lite kul, ska inte sänka. Har intalat mig det hela sommaren nu så det är min inställning. Får väl överklaga spanskabetyget och sparka lite på Miryam.

BTW! På tisdag blir bloggen en månad!


Arg :@

Kollade så att bloggen iaf såg okej ut förutom den sopiga layouten och kollade lite vad för nåt som annonseras ut på min blogg ( Jag väljer ju inte ) och såg att det var reklam för bantingspiller. Det hindrar verkligen min anti-bantning anda som jag försöker att slå i er, allt med kroppskomplex och den delen. Någon som har mail till blogg.se:s kundtjänst eller nåt sånt så man kan maila och klaga? Jag hatar verkligen den där reklamen nu x_x

Köp inget som finns på annons på min blogg xF Jag tjänar inget på någon reklam. Borde kanske fundera på nåt sånt men det spelar ingen roll egentligen kanske för besökarna är inte uppe Blondinbella siffror direkt och i mitt långa sökande efter bekräftelse genom denna beroendeframkallande blogg genom att ni kommenterar, prenumenerar och besöker så är det jävligt kul, minst sagt, när det blir fler besökare och man håller kurvan uppåt. ^^


SKILSMÄSSA SUGER!
Ska hem till pappa idag eller imrg och han har köpt en ny byrå till mig, och eftersom jag överväger att bo hos honom ett tag, tog jag med mig den större delen av kläder jag har hemma hos mor och packade väldigt tätt. Men det blev lite fullt.

 
Var först lite tveksam om jag skulle få igen den eller inte. Men har ju packat rätt mycket den här sommaren, det här året så kan knepen. Sorgligt nog. Men se, jag fick igen den. Snacka om full. x)


Min bästaste vän. Blir alltid glad.



Huggsy kikade fram ^^ Grannarna har köpt marsvin och deras ena är en tjej, de satsar på avel. Och igår fick Huggsy hälsa på henne och han blev helt galen. Han juckade inte eller nåt sånt men han blev helt speedad och pussade henne på nosen. Huggsy <3 Smulan. ^^ De skulle få väääldigt lurviga barn kan jag lova. (Y)


Skor ´8)



Reebok sneakers, lila. Stadium -899kr.

Väldigt färgstarka i äkta någonting som sticker ut och livar upp kläderna. Färg. Färg. Färg. <3


Accesoarer, klädkombinationer och heta tips.

Trött på dina gamla accessoarer och tanken på att köpa nya med dagens priser bara får dig att förtränga det..

Rensa igenom dina gamla smycken! Rensa igenom din garderob! Man hittar så mkt "nytt" att mixa och matcha med.
Gamla smycken kan du ju göra om till nya, något halsband med ful berlock? Behåll kedjan. Häng på en pärla. Enkelt kan bli fint och höja nästan vilken outfit som helst. Speciellt nu när skolan börjar och alla blir granskade plus att det känns lite roligare att känna sig snyggare ^^ Lite mindre vardaglig. Med dina gamla smycken kan du sätta ihop unika outfiter. Våga prova, saker som inte ser ut att passa när du håller dem i händerna kan bli världens kombo på din kropp.

På morgonen innan skolan är det alltid segt att hitta kläder och sätta ihop något vettigt som inte bara ser bra ut, det får inte se dåligt ut eller man ska inte ha haft samma kläder någon gång i veckan. Folk märker sånt. Det är mycket att tänka på.. En dag i veckan kan man ju bara dra på sig mjukisbyxor. Man kan planera upp det. Tights 2 dgr jeans 2 dgr mjukisar 1 dag eller så ser man bara vad som är rent för iaf hos mig hamnar allt på hög och inte alltid in i tvättstugan.

Så mitt tips, Mixa! Matcha! Lägg fram kläder på kvällen! Kolla över dina kläder på söndagen! Tvätta!

Förutom när jag är stressad eller typ allting är smutsigt är det riktigt kul att välja ihop kläder. Man kan också andvända sig av kombinationer som..

Blå jeans - Brunt linne - Färgstarkt skärp! ( Hett tips, Finns jättefina på Gina Tricot rean i Handen! )
Tights - Tunika - Kofta.



Det är baser, sen kommer det färger, skärp, sjalar, smycken, smink. Kom ihåg: Egentligen behöver man inte vara uppsminkad på vardagarna. Isf bara lite mascara.
Hett hudtips: Satsa på huden! Köp en ansiktsrengöring, ansiktsvatten och ansiktskräm ( Det räcker ) och andvänd det morgon och kväll hela veckan. Jag köpte tre helt nya produkter som jag använt i en dryg vecka och jag ser verkligen resultat! Så slipper man de mesta av finnar och ojämneterna och huden ser frisk ut och man behöver inte alls täcka med smink. Stänga in huden under massa foundation, rouge och puder kan man satsa på till festsminkningen. Naturligt är fint och det vet jag att många killar gillar; en diskret sminkning runt ögonen som framhäver dem ( eyeliner, mascara ) och bra hud. Lycka till!


Steg 1:  Cliniderm, Clean, mousse. normal hud. 82kr - Apoteket shop.
Steg 2: Cliniderm, tonic, för normal hud. ( Appliceras med bomullsrondell ). 85kr -Apoteket shop.
Steg 3: Neutrogena, ansiktskräm. Endast återfuktning. 65kr -Apoteket shop.

Summa: 232kr & ren, återfuktad, frisk & len hy.



Sista lediga dagen.

Hittade massa gamla Haiku dikter som jag tänkte dela med mig av, kommentera gärna.



Gullig klänning som pappa köpte till mig. Duktiga pappa <33


Haiku
Det som kännetecknar en så kallad "Haiku" dikt är: Den ska bestå av tre rader varav den första och sista ska bestå av 5 vokaler och mellanraden av 7. Enjoy.


Ingen gillar mig.

Ingen annan gillar mig.

Jag är ensam nu.
.

Fri som en fågel.

Jag är fri som en fågel.

Frihet är härligt.

.

Bergen är vita.

Snön har nu fallit åter.

Jag gillar snöfall.

.

Jag säger veto.

Mot krig och förstörelse.

              Ta hand om jorden.  
.
            

Stackars den sjuke.

Kräks tills hon är blå och gul.

Snart är hon nog frisk.

.

Jag vill vara frisk.

Jag vill inte kräkas mer.

Snälla, snälla gud.

.

Rida är frihet.

Hästar är mitt enda liv.

Gnägga fina vän.


Vilken är din favorit? :)



Design.
Har kommit fram till att jag verkligen måste börja på en bloggdesign. Bloggen ser ut som skit med något fult standardtema. Jag jobbar gärna i photoshop och så men har inte det på min lilla dator och vet inte vilka storlekar och koder och sånt som ska andvändas. Får tänka ut något och be Emelie hjälpa mig eller nåt. Tänkte nåt tema som passar signaturen. :]


Fy fan.

Det kommer en dag för många bloggare då livet är skit och bloggen blir allt. Jag känner att den dagen närmar sig.


B L O G G A R E.

Skitduktig fotograf! Kolla in www.danieldahl.se



Tillbaka till bänken.

Tider att hålla, tidiga morgnar, plugg, koncentration, prov, läxor, Listan av tråkiga och ansträngande saker kan bli lång om man anstränger sig. Vilket jag försöker att undvika. Köpte någon Frida tidning och de skriver ungefär " Vägen till Mvg" och det är tips som; ( Snabbguide: mvg nu! )

* Anteckna så mycket du kan på lektionerna.
* Börja plugga i god tid innan ett prov.
* Våga fråga läraren om du inte förstår!
* Gör skolarbetet rligare genom att koppla det till dig själv.
* Be en kompis eller en förälder att förhöra dig.

Om man gör allt det här, får man mvg:n rakt igenom då eller? Det känns lite överdrivet. Man kan plugga hur mycket som helst och kunna alla utantill fakta om man gör det här, betyder inte att man får mvg. Man skärper sig säkert och höjer chanserna men enligt artikeln var det definitivt. Man måste kunna förstå rakt igenom, man måste kunna formulera och utveckla och andvända rätt förklaringar för att ge bilden och svaren ett djup.

Känns ju liite... MVG TIPS! Köp tidningen.. Ibland blir man så arg på sånt. Det ökar chanserna, ja. Men.. Ah. Så just nu är jag arg på tidningen Frida som är helt överdriven och tydligen full med skit. Tar nog ett bra tag innan jag köper den igen iaf.

Men nu lämnade jag kanske ämnet.. En ny tjej i klassen, Fanny, hon verkar jättesnäll och det ska bli kul att lära känna henne. :] Länk till hennes blogg: www.fannyopp.blogg.se
Men annars.. Det kommer bli ett helvete. Kort sagt. Förhoppningsvis hjälper min klass mig och ger mig många skratt men jag ska också börja kolla och fundera ut ett gymnasie. Och höja betygen. Inte sänka. För allt i världen inte sänka. Då äter jag bara en gång om dagen i en vecka. Råpluggar ikapp.

Glöm inte att bli prenumerant på bloggen. Länk finns ner till höger, bloglovin ^^






I'm Cleeaning.

Nu har mamma hotat mig i flera veckor att om inte mitt rum ser bra ut så får inte jag ha det utan måste ha hennes rum.
Jag har redan dammsugt, dammat och plockat undan saker idag och satte glatt och taggad igång med garderoben och då kom hon med sitt tal och jag tappade lusten helt. Sitter typ bara och gråter.

Så nu ligger alla mina kläder i en stor hög på golvet men garderoben är fortfarande kaos ( Vilket inte är bara mitt fel ).
Är trött på att hon får anfall på mig när jag faktiskt håller på, kan hon inte säga nåt som "Vad fint det blir, bra att du tar itu med det. Kämpa på!" ist för "Nästa vecka du är här om det inte ser bra ut byter vi rum". x_x
Om jag tvingas byta rum med henne flyttar jag permanent till pappa.

Men jag ska äga henne och göra skitfint. Men det är jobbigt att hålla rent och snyggt när skolan börjar för oftast slänger man bara kläderna på golvet och är trött efter en skoldag liksom... Men det är på g nu så får hoppas att det löser sig. Ska passa på att rensa bort massa gamla kläder också. :]

Laddade in mobilfiler till datorn.
  

                    




Hahhha. Blogg.

Jag vet inte, det kändes inte bra att fortsätta på viciviret. Jag är en annan person nu, med andra upplevelser kring allt.
Jag kommer väl antagligen vara lite sådär halvseriös, men nu är det ju snart sommarlov och då är det inte 100% säkert att jag orkar blogga.


Kroppskomplex.

Är det egentligen så jävla konstigt att nästan alla tjejer lider av kroppskomplex som påverkar dem varje dag? Och om de inte har det är det antagligen för att de redan har jobbat stenhårt men de flesta är nog aldrig i sitt liv helt nöjda med sig själv. Och det är inte ovanligt. Inte konstigt.

"Kravet" som ställs på tjejer idag är högt, visst killar säger att de barabryr sig om insidan men ändå går de och viskar "skabb" bakom tjejers ryggar. Tjejerna vill bli tillräckligt "bra" för killarna. Och man blir ju minst sagt starkt påverkad av alla annonser man dagligen ser på pinnsmala, perfekta fotomodeller. Många är så i verkligheten, men ingen är perfekt. 
Alla säljande reklambilder är redigerade plus att modellerna är sminkade. De ordnar med det perfekta ljuset 
som smickrar modellen/skådespelaren och byter vinklar till de allra bästa. 

                                                                                                                      

Dockor som tex "Barbie" och "Bratz" är de "perfekta" tjejerna som tjejer som små leker med och uppfattar undermedvetet att det är så man ska vara. Det finns ju inga överviktiga dockor? Det är löjligt hur perfekta ben, mage, bröst och armar en Barbie docka har. Det är alltid Barbie som vinner Kent ( Även fast det har spekulerats om att han är gay ). "Tjockis" andvänds som en ord att såra folk med. Såklart ska man inte vara för "tjock" eller närma sig övervikt eftersom man inte mår fysiskt bra av det. Men som sagt, kan de inte ha "normala" dockor. Om jag får en dotter i framtiden ska jag undvika dockor som dessa.
   Den perfekta tjejen? Stora läppar, stora, hårt sminkade, ögon, långt blont hår.. Listan är lång.

Som ni som har följt bloggen antagligen har förstått så gillar jag inte skabbfjortisar. Det finns snälla och folk som är fjorton år och blir kallade det, så var det från början tills flickor i 14års åldern började spackla sig med så mycket smink att jag helst inte vill se huden under och nu är en av de minst respekterade .. nämligen fjortisar. 
Killar säg mig, är det så alla tjejer ska vara? Likadana? Festande, drickande små sminkdockor?

 Är detta snyggt?

Så tjejer, släpp efter på kroppskomlpexet, chilla. Jag kan inte säga saker som "Ni är inte tjocka" men det är ni antagligen inte. Jag hörde en jättesmal tjej i skolan som sa "Om jag väger över 50kg slutar jag äta". Jag ska inte lägga ut min vikt för jag är inte stolt över den än. Men jag har bestämt mig för att börja träna mer, spänna musklerna. För jag vet att jag kommer må bättre av det. Inte bara kommer jag att trivas med mig själv bättre utan jag kommer också att ha mindre vikt att bära upp och kanske jag belastar mindre på min dåliga fot då, jag kommer göra bättre från mig på idrotten och det är viktigt nu eftersom jag suktar efter ett förhoppningsvis välförtjänt Mvg. Se inte detta som en uppmuntran till bantning. Bara en uppmuntran till att äta lite nyttigare och köra lite lagom träning. Bantning kommer att få dig att må dåligt psykiskt och fysiskt och om man väl har börjar, har jag märkt på folk man verkligen ser skillnad på, att det är väldigt svårt att stanna på ett lagom ställe så att säga. Och kom ihåg, alla killar gillar olika. Och jag känner att inom kort kommer jag hitta en som gillar mig, för den jag är och för hur jag ser ut. 


http://www.roligaprylar.se/

Hittade massa roliga, halvt onödiga prylar och jag slänger upp lite bilder och tipsar er att besöka den sidan. :]

  Papperskamera. Tår-servetter Taco-Börs Köttbulle tuggummi 
Läpptelefon. Funderar faktiskt på att köpa den, 299kr kostar den typ och det är billigt.. Ska ju kanske ha rött tema i mitt rum nu när det är fixat och om jag har ett telefon jack kommer den att passa helt perfekt :D


You-tube.




" Jag tar 30 spänn på kortet och rånar resten " Björn G

 
 JAG RIDER CURT! Sökte på ponnycup. HAHAH! Jag var med :} Först. 

 Till minne av Milton. Den störste av dem alla. Ever. 





Briar 899 

Hyllning till världens bästa hästras.








Trött på fjortisbloggare x_x

Har idag stött på en blogg med en äkta skabbfjortis x_x Vilket var en mycket obehaglig upplevelse. Och jag börjar tänka lxm.. Hennes tips för att få en känd blogg var bla : Ta mkt bilder på dig själv, blogga minst 8 ggr om dagen. Vad ska man blogga om om man faktiskt har tid att blogga 8ggr om dagen. Roliga inlägg kind of ...

Men dessa skabbfjortisar lägger in bilder på sig själv med 5cm smink i hela ansiktet samt halsen och bröstet och fotar gärna uppifrån, rakt ner i urringningen eller med rejäl urringning. Vilka är det då som kollar in dessa bloggar?
Låt mig tänka. Desperata skumma killar och tjejer med otroligt dåligt självförtroende samt små tjejer som får dessa flickor till sina idoler. Och dessa "idoler" gör sminktrenden större, vilket garanterat slutar med fler och fler djurförsök. 

Dessa f¨år också massa gratissaker som reklam för de som betalar, ofc jag är avundsjuk. men vad har de gjort för att förtjäna det? Laddar upp skumma killars runkobjekt bilder och slänger ihop nåt skit om en fest och jämför någon dyr hudkräm med en annan. x_x Vart e alla riktiga bloggar? Är så trött på fjortisar överhuvudtaget. 

Btw, tänker inte fråga er "vad vill ni att jag ska skriva om" eftersom jag försöker göra min egen grejj och genom att följa andra blir det inte lika mycket rakt från mig. Men kom gärna med inspiration. Men inga utmanande fjortisbilder. Ain't gonna happen. Never. Ever. Never Ever Ever.


Emelie :]

Idag ska jag vara med Emlan och ikväll blir det kräftskviva med hennes släkt. :] Rapporterar senare Cx

Sitter och tittar bilder från igår o laddar upp en som jag lekte med i ph ^^ Eller sen. 

 Före


 Efter


Foto: Emelie
Redigering: Victoria
Modell: Victoria



Darius.

Red dressyrlektion med bäbisarna för Åsa idag. Fick prova Darius, den nya D-ponnyn som har krånglat lite på tidigare lektioner genom att vägra gå framåt, stanna och helt enkelt protestera. Men skönt nog gjorde han inte det en enda gång och han blev rätt avslappnad. Jag har ju lite benmuskler att driva på med ^^ Än en gång fördel med att ha ridit Curtan, ( diskuterade det i bilen med Petra ) och det är skönt att veta att man får så mycket nytta av sånt som har varit både roligt men också väldigt jobbigt. Men som sagt Darius, han är rätt framåt, rund galopp som är grym när man får ihop honom, stressar upp sig lite och spänner sig. Svarar jättebra på sidförande. För första gången fick vi göra skänkelvikning i galopp vilket faktiskt kändes väldigt bra med honom. Hoppas jag får rida honom för jag känner att jag kan utvecklas och att det finns många sk knappar på honom som man kan lära sig. Och om det är en häst som man måste hitta knappar på ger det fördel i tävlingar som ponnycupen och Skogslotten utbytningstävling faktiskt. Eftersom de inte vet knepen. Men jag hoppas att jag får lista ut dem :] 


Latdag.

Kollade på Vänner halva dagen, hjälpte pappa. Blev inspirerad av Milen igår och satte igång att träna med Bosse-Bus. :] Gick faktiskt jättebra. Hoppade och tränade lydnad och tålamod. :] Har kommit på att det är asnågra dagar kvar till skolan. Crap. Skolan betyder också att mitt träningsschema börjar. Yaaay. Men det ska bli skönt att komma igång om jag lyckas. Ska kanske få gitarr "lektioner" av mammas pojkvän.. Börjar iaf kännas mindre konstigt med att mina föräldrar inte är singlar längre.. Men... Jag vet inte. 


Min nya favoritlåt.

Fy fan vad fin.
 


Miiilen :D <33

Tog moppen till Milen idag :] Det var roligt. Hon visade mig en underbar video, seriöst jag fick rysningar och grät nästan :O Har aldrig sett någon sådan fin häst. Så maffig, musklig, graciös. No more words. Watch.



Ni icke-häst älskare bryr er säkert inte. Btw, låten är fett fin.

 

Var på Paulinas tjejmiddag i söndags, bilder kommer.. Inte toppen-höjdar-kalas direkt. Men man ska inte säga för mycket för vem som helst kan läsa bloggen x_x Och jag är inte en som snackar skit på internet ( oftast ) men hon sa typ inte ens tack för presenten, shyst, jag fick offra massa pengar som jag jälv behövde för det där. x_x'



Sommaren med Göran.



Jag & Sanna var på bio igår och såg den med Peter Magnusson.

Bästa på hela filmen var när några skulle gifta sig ( hette typ Ann Nåt och Alexander Al. ) Och prästen; För första gången så ser vi herr Alexander Al och fru Ann Al!  Ehh.. Ann. Al. Ehe.

HAHHA Cx Sanna höll på att dö.

Efter bion hade vi ett hett möte med han i kassan, vi var ensamma med honom och städkillen. x] Fast han lyssnade på något i hörlurar. Men vi tror att det var en täckmantel så han kunde spionera på oss. Vi hade ju med oss egen dricka och eget godis. Willys fördel. Inte Sf:s.


Återförening x]

Jag & Marie drog in till stan för att gå på Ung08 och träffa Muffin-Anna och Rulltårte- Sofie.



Marie och jag hittade någon grejj där man skulle skriva vad man ville bli.. Marie ville såklart bli bäst ( vilket jag la till att hon redan var), jag fick slut på fantasi och kom på ett genidrag ^^

 d   

 Marie o Jag :D <33

 Ett ord, snyggingar. <33


  nijk iloj popil 


pölnpölll Första gången jag satt i en rulltrappa (A) Cx

Jag och Sanna var lite blonda när vi skulle hoppa av pendeln vid Handen. Ehe. Jag tryckte på "öppna-dörren-knappen" ganska många gånger och typ " Aargh, Sanna den funkar inte", och så var det en kille som satt typ bakom oss ( Helt okej snygg ) som typ "Läs på lappenl. x)" Vad stod det inte på den då? "Ur funktion". Ofc. Vi hann iaf av och det blev ASG! : D


Bästa dagen. <33



Shoppingdag :D Biig way.


ar med pappas flickvän Maja och hennes kompis dotter i Centan och shoppade. Var lite tveksam, det är inget fel på dem, men ah ni fattar, jag är inte van med hela ''pappa-har-en-flickvän-och-jag-borde-shoppa-med-henne" grejjen.
Shoppade mycket ( fick pengar av pappsen ) så slänger upp lite bilder, btw, hämtade mitt leg idag. Det hade legat inne på Nordea sedan mars förra året Cx

 

Vitt linne, Gina Tricot -99kr. & Blå topp, H&M -149kr.

   

Svart,armlös kläning -199kr ( ord pris 299kr ) Ska ha den på Paulinas tjejmiddag med James Bond tema x)



Gul,randiga trosor, Lindex -69kr & Blått linne, Gina Tricot -99kr. & Gul bh, Cubus -50kr ( ord pris 99kr ) 

Vad gillar ni min bh utanpå linnet-trosor utan på tights kombination? xD



Blått skärp, Gina Tricot -29kr ( Ord pris 79kr ) & Svart/Vit rutiga trosor, Lindex -69kr.



Köpte typ 9 par trosor på :] 2 bh:ar, ett linne ( Brunt Gina Tricot ) & En tshirt ( Blå H&M )


Jag älskar dig Marie.

Amor vincit omnia. Jag älskar dig Marie. Jag vet att vi kommer att vara vänner för evigt.

 


Jag säger bara; kontaktannonser.

Äntligen hemma, tog ett tag men nu är jag här. Låg i soffan och bläddrade i en gammal tidning och kom till det bästa, nämligen kontaktannonserna. Man börjar läsa och sen sitter man bara och asgarvar. Seriöst vad desperat att .. Ja ni fattar. Så har valt ut några och skriver de här med kommentar. Enjoy.

Män söker kvinnor.

" Det är mycket som ska stämma hon ska vara normal i huvudet se bra ut, inte under 160cm en liten människa kan inte bära upp kläder. Personkemin ska stämma också. "
-
Vadå diskriminera korta tjejer? Jag tror inte att det finns så många normala som läser de här annonserna seriöst.

" Jag söker en tjej som vill bli bortskämd och ompysslad. Har du tröttnat på krogen så finns jag här för dig. 44 år med bra inre och yttre egenskaper. "
- Locka med pengar. Undra om de funkar? Cx Och tröttnat på krogen, han siktar på rätt unga kvinnor han :P

" Du underbara raring. Jag är en pigg, rolig och snäll och hyfsat snygg 50åring med glimten i ögat som älskar tennis. Du är 35-55år svenska eller asiatiska. Lite mullig eller smal spelar ingen roll. "
- Tyckte det lät lite kul, ( och tyvärr diskriminerande ) med svensk elr asiatisk, mullig eller smal. Men bra sätt att visa att det inte spelar någon roll xP

" Trevlig kille 44 i Stockholm med trevligt utseende vill träffa dig kvinna i 70+, ungdomlig och att du kan tänka dig en yngre partner. Varför inte börja med en stilla promenad. "
- HAHHAHA XD Den absolut bästa, min favorit. 70+? Seriöst? Undra om han fick några svar xP

Kvinnor söker män

" 45årig finsk kvinna frånskild och barnfri söker ett seriöst förhållande med en man 45-55år. Har många olika intressen. Du ska inte lida av sociala problem, psysiska sjukdomar och inga missbruk. Du bör ha ordnad ekonomi och gärna en bil. "
- Det lät så misstänkt, som om bara de som lider av de där sitter och läser annonserna. Och bil? Har hon ingen? Vad hände med att kämpa för kvinnors självständighet? Skaffa pengar själv lxm ._. Lycka till.



Publicerar detta sålänge, har typ två till men ska handla nu.


Btw, vi ska fixa mitt rum, måla elr tapetsera och sånt. Kan inte ni spana elr tipsa om nåt snyggt eller något som jag skulle gilla? Skulle bli väldigt tacksam.




Waaakeboard 8D

Kämpa. Kämpa. Kämpa. Idag var mitt premiäråk i wakeboard. ( För er som inte vet vad det är så är det kort sagt en snowboard fast anpassad till vatten . Ingen aning om hur man gör men jag försökte väl ändå. På med våtdräkt och flytväst och sätt igång. Kämpade som fan men lyckades inte komma upp. Efter många försök tyckte pappa att jag skulle ge upp, men som Powerade reklamen, never give up. And I didn't. Lalalla.

Det var iaf askul att åka, fick bajsont i min onda fot och jag fattade inte hur man styrde eller nåt. Försökte bara balansera upp och lyckas hålla mig kvar. Nu efteråt med utpumpad kropp är jag stolt över mig själv. Ibland är det bra att vara jädrigt envis. 


Den stora skandalen.

En film från 1970, alltså nästan 40år gammal, och den är fett skön.

Handlar om en snubbe som typ har dansskola och så turnerar de och sen visar det sig att hans brorson har ett barn med någon tjej i landet där de turnerar, och från 0 barn så har de plötsligt 2 och de fattar ingenting.

Orkar inte gå närmare men den är asskön iaf :P


Nisse.

Jag saknar honom som fan och dagen jag lämnade honom grät jag. Sist jag kramade honom. På Gotland, på Sindarve i hagen. Jag hade hittat Bråka och red omkring och såg honom. Hoppade av Bråka och gav han pussar och kramar.

Nu gråter jag. Jag älskar dig Nisse.









Jag älskar honom mest. Har aldrig älskat en häst så mycket. Alltid i mitt hjärta. Hoppas vi träffas snart <3


Jag är redo.

Plötsligt insåg jag att jag faktiskt inte kan göra nåt mer, annat än att sova ut, och att jag är redo för det kommande läsåret. Jag låg och flöt på rygg och tänkte igenom saker och ting, hade precis avslutat ett simpass ( tränade dressyrprogram, blev jooobbigt i galoppen Cx 4 stora mittvolter + spår med en "ta i allt vad jag kan" crawl xP ) och fattade. Att jag är redo. Känns stort. Tog ju bara en sådär 2 månader, men sak samma. har bestämt mig för att inte oroa mig för det kommande gymnasievalet, press och julbetyg utan ta en lektion i taget och göra mitt bästa på dem ( kanske inte alla då.. Men iaf :P ) Är jag redo för jobb? Ja. Är jag redo för skolan? Ja. Är jag redo för konflikter? Ja. Är jag redo för kläder? Ja. Är jag redo för träning? Ja. Är jag redo för Blåkulla? Ja. Är jag redo för killar? Ja. Är jag redo för att ta hand om mina kompisar? Ja. Är jag redo för att skratta? Ja. Är jag redo för att vara mig själv? Ja. Är jag redo för pappas nya flickvän? Ja. Som sagt, jag är redo. <3


Vattenkanotkrig elr kanotvattenkrig.

Har varit ute och paddlat med min kära farbror Kurt och det var nog den snyggaste paddlingen någonsin. Vi sicksackade lite över viken, höll på att gå på grund två gånger, en gång gick vi faktiskt på grund också, vi höll på att krocka i bojar och åka över ankarsnören. När vi kom tbx badade vi och skulle paddla båten till andra sidan ön. Jag vet inte riktigt hur det började men när vi väl var i kanoten igen sa han eller gjorde han nåt, han satt bak, och då passade jag på att "skvätta" vatten på honom. x] Man fick med en del med paddeln som träffade honom rakt i ansiktet. Sen fortsatte det och vi höll på att ramla ur pga av all övertyngd allt vatten i kanoten och körde som sagt på grund Cx Och vid bryggan skulle jag hoppa i vattnet och tryckte ner lite överdrivet så hela kanoten vippade till och plums så låg farbror i vattnet. Shit vad vi garvade Cx Har inte skrattat så mycket på hela sommaren, fick kramp i magen. Bra för magmusklerna :] Ikväll ska vi förmodligen in till Norrtälje och kolla "Sommar med Göran" och jag hoppas det blir av för trailern var iaf rolig. xP Ger en recension om det blir så att man får en kartong popcorn och icke-motion i 1,5h. 


Hmm..

Funderade närmare på en sak, de "lägre" jobben som är enklare att få och oftast inte kräver någon utbildning, servitris, kassör blablabla, ni fattar. De flesta försöker sikta på högre utbildningar för att kunna jobba i mer "respekterade" yrken.
Men tänk om alla skulle komma in på de programmen. Vilka skulle då servera kaffe till snobbarna och hur skulle alla advokater kunna få jobb? Stor arbetslöshet och ah vet inte. .. Nu blev det en väldigt kort inlägg om det här och jag vill bara säga att vad du än jobbar med eller kommer jobba med, alla jobb är bra. Enda skillnaden är väl egentligen lönen. Eller nu ljuger jag väl men, Jag vet inte. Så vill bara säga, tack för att ni serverar kaffe till snobbarna. De skulle inte klara sig utan oss. <33

Inatt sov jag på soffan ( orkade inte med pappas snarkningar, brorsans gnäll och deras höga andning xP ) och vaknade typ 08.35 :O Så tog ett halvnaket (A) xD morgondopp och solade på bryggan och det var jätteskönt att njuta av solen istället för att sova. x]

Egentligen älskar jag inte direkt Måns men jag älskar den här låten. Älskar.










Ps. Igår hade Arne namnsdag, vill bara säga grattis till den killen med det vackra mellannamnet xP Ds.



Sola & slappa. Bosse 2år :D

Idag har vi vart ute på en ö som vi i alla tider kallat "´Långben" eller nåt sånt. Vit sandstrand, klippor.
Meningen var att alla skulle åka dit o grilla korv. Redan innan båtresan kom det första problemet, Marcus ville inte följa med. Nehe, då blev det alla förutom Marcus då. Sen när det var dags att tända grillen kom problem 2. Inga tändstickor.
Då fick man gå och fråga öns befolkning ( det finns ett hus. Ehe. ) och vi tiggde till oss 3st tändstickor, eller vi o vi, Malin & Emma var någonstans, jag drog för att slippa bevittna deras tiggning. De drog lott och den hamnade på min underbare farbror Kurts tur. ( Eller otur ) Tydligen hade ingen heller tagit med en gaffel att vända korvarna med heller men det fick en skruvmejsel fixa istället x)

Har spelat lite gitarr idag och det var riktigt kul, kände ju i fingrarna att jag inte hade spelat på ett tag. Nu är det också så att jag inte har så mycket inspiration till låtar att lära mig, har ingen lust just nu att skriva egna. Så om ni har något tips kan ni väl kommentera det så kan jag ju kolla om det finns något på den :P :D

Men här på landet är det bra. Bosse fyller två år idag och det har vi firat med att han fick gosa i sängen ( annars är möbler förbjudet område ) och det njöt han verkligen av, dessutom har det bjudits på korvtårta, hallonpaj med grädde, en ny leksak och ett hundben att gnaga på om en stund när alla är inne. Om han får äta det ute så går han bara och gräver ner det och det vill jag ju inte Cx Blev lite mycket text nu så slänger upp lite bilder från ridläger hoppning :D

  Sanna & Cheeni

 Jag & Bråka

 Björn & Finess


En skum dröm.

Det kommer bli konstigt och osammanhängande men jag försöker ändå xP

Jag drömde att jag var på typ Gröna Lund, men de var nästan ingen där. Jag åt rosa sockervadd också tror jag ( xD ) ah iaf, så gick jag i massa trappor, sen kom Johan Palm dit och skulle spela och om man gick höger hela tiden skulle man se honom. Och jag försökte gå dit, alla sprang men jag tog det lugnt. Då var det några som sprang ner mig så jag bara låg på marken och folk brydde sig inte.. Men jag fick iaf en jättebra plats rätt långt fram undan trängseln på sidan och det var jättebra ''show''. Sen skulle de kasta ut massa typ nallar till publiken och då var det en kille som sa bredvid mig ''Jag har den'' men då hoppade jag jättesnyggt (A) och fångade den och sa ''Jag har den.'' Då fick jag den Cx Men sen såg jag att killen var Johan Palm Cx Och vi stog och kollade på showen och kollade in varandra o så Cx

Sen visade det sig att jag var på Grönan på Gotland (?) för jag skulle ta en buss som gick till båten och de skulle ta flera timmar att komma hem. Men så plötsligt var Johan Palm Björn och vi typ gick och höll handen xD Sen var Marie där helt plötsligt ( vi skulle ta bussen tsm ) och jag ville säga till henne att Björn var Johan Palm fast han ville att jag skulle hålla det hemligt.

Sen gick jag på bussen/båten ( de va nån blandning xP ) utan biljett för jag trodde att Marie hade köpt till båda och sprang men glömde plånboken och lovade tjejen i kassan att jag skulle betala tillbaka. Sen åkte jag.

Dessutom så var de nå skumt på båten.. Typ en bar och jag och Marie satt i några skumma fåtöljer och sä var det typ ekorrar/barn ( ännu en blandning ) som försökte gömma sig för nåt och drog in i nån lekhytt med andra barn.

Jag fattar noll. Kanske saknar Björn? Cx



Självförtroende & sommar

FIn!

Fett skönt på landet, har fått en ny bur av Tobbe xP :D Har funderat, eller vet inte men jag har iaf kommit fram til att jag känner mig säkrare på mig själv .. Har planerat att börja behandla folk som behandlar mig som skit ( typ min bror ) på samma sätt som jag hanterar ''Surre'' situationer. Inte bry mig eller ta det personligt. Känner att jag kommer klara år 9 och liksom fortsätta att kämpa i stinkande salar och dammiga läxor. Har också fått bättre självförtroende om mig och mitt utseende överhuvudtaget. Och det känns riktigt bra.

Tänk att människor påverkas helt av hur litet eller stort som deras självförtroende är. Fast det är ju olika, en med jättedåligt själförtroende kan ju verka skitkaxig för att liksom dölja.. Men en med jättebra brukar ju inte gå omkring och vara blyg och så.. Men personligheten påverkas av självförtroendet och ändå går det människor och trackar ner andra, sänker deras självförtroende, därmed puttar undan deras personlighet och minskar chanserna till att personen verkligen ska kunna visa den och bekvämt kunna vara sig själv bland andra. Det är absolut inte det lättaste liksom.

Mariesnäsa        

 

Fått efterfrågan på lite bilder så tänkte orka lägga in några :] Hoppas ni har en bra måndagskväll <3


ARRGH!

Jag vet att det är meningen att jag ska vara glad men jag är arg arg arg.

Det börjar med att pappa ringer o väcker mig, dock 11 så de va ju ingen fara med det, men så är gnäller han på mig och blablabla. Sen snackar jag med mamma och bestämmer att jag ska ta med kaninerna till landet. Då kommer jag på att kaninburen är trasig för att en vars namn jag inte nämner hade fest på landet och när jag kom dit, första gången på året, var det fint att mötas av en kaninbur med trasigt lock och intryckt vägg. Jävligt kul. Den buren duger åt marsvinen men absolut inte åt kaninerna för de kan hoppa ut, man kan väl lägga nåt på men då finns det risk för rävar och sånt skit och det är bara för dem att putta undan. Så jag sa till pappa idag att han får antingen ringa festkillen och be honom fixa en bur eller så får han fixa en själv för jag kan inte andvända den buren till kaninerna. Då slänger han in kommentaren '' Kan inte mamma passa kaninerna?'' Och jag bara ''Grrr...'' och säger att det inte spelar någon roll eftersom jag vill ha med dem.  Sedan säger han att han snackade med festkillen en gång och att han ''visste inte nåt om nån trasig bur''.
Den var definitivt hel när jag senast var på landet. Locket var typ intrampat. Vadå inte hans eller hans polare?
Han måste ju ha sätt att buren var trasig innan. Så nu har jag ingen kaninvakt, ingen bur. Mamma typ ''Stå på dig''
Men sen dampade pappa och säger att jag får snacka med honom ( festkillen ) själv. Hur lätt är det liksom..
Pappa är för mesig. Då får han fan fixa en bur för jag vill ha med mina kaniner. .

Och det gäller tydligen också att Marcus får ha med en kompis till landet, men när det inte funkar får inte jag. För att jag har ''vart med kompisar hela sommaren'' Sure sure. Jag var med ´kompisar 10dgr på ridlägret. Och juste, en halv dag med Marie innan. Och så typ 4 dagar med Amanda.. badat någon gång med Emelie.. I mean. That's pretty much it.

Och min kära kusin Malin, hon ska ha med sig en kompis och det är liksom ''Hur kul kommer jag att ha på en skala''.
Kurre sover i sitt rum ( som jag alltid sover i annars ) Malin & hennes kompis i sjöstugan ( Min andra chans till att vara ensam elr så kunde jag vart med Malin ). I friggeboden tänker jag inte sova för de är scary, i min säng kan jag typ inte heller sova för det är envåningssäng o bara jag vrider på mig eller hostar så får man en utskällning av Marcus. Får kanske sova hos farmor. Inte för att den sängen är särskilt bekväm. Men det verkar vara mitt bästa alternativ och farmor är ju väldigt mysig iaf.

Nu ska jag fortsätta skitpackningen till skitpappan och sen ta kaninerna till landet som inte har någon bur.
Jepp, skitkul.


Ps. Blir glad av era besök :) Ds. Ps.2. 16e ska jag på Paulinas tjejmiddag :D Ds.2.

 


Tjejkväll? :]

Omg vad förvånad jag är för att jag inte satt igång än. Cx Men har iaf städat burar.
Fått reda på att min ena morbror är förlovad :D Jag hoppas att det håller den här gången och att det blir ett bröllop. :P

Är lite mysfest sugen.. Någon tjej som jag älskar som vill haka på och göra nåt? Typ tjejkväll eller nåt. Som ni som känner mig vet så älskar jag att planera och sätta ihop "mysfester" och de ( låter skryt ) senaste har varit über mysiga. :D
Så, varför inte en fånga upp någon sista sommarlovskväll och bara ha det mysigt. Jag kan nog inte stå för allt lxm men jag planerar gärna och fixar så att vi kan ha hemma hos mig. Miss u <3


Ut i solen!

Nu ska jag ut och sola och läsa en bok och njuta av de sista sommarlovsdagarna som håller på att ta slut helt.
Det är det värsta med sommarlovet. Slutet.

Senare idag ska jag rensa min garderob, slänger väl upp någon bild på resultatet, en före & efter kanske xP


Reor och förvirrning.

Som ni kommer förstå så hittar jag inge bra i stan alls xD Men de är kanske bra att gå lite vilse för när man väl hittar så lär man sig jue. Men iaf, vi skulle till Stockholms Central och möta Anton vid plattan, som ligger vid T-centralen. Men vi hittade ju inte dig, gick i fel ingångar, men det slutade iaf bra och vi hittade honom. :]

Till lunch blev de en cheeseburgare & en glass med chokladsås Cx Nyyttihgt, Reli.


Har shoppat lite och tänkte lägga upp bilder på dem : D



  
          

                                                                            H&M -99kr. Finns i flera färger.

   H&M -199kr. Finns i flera färger & mönster. xP

Tänkte också ladda upp en bild på världens underbaraste paj Cx


 

Blåbärspaj med citron & kokos. Yummy. <33 :D





Vadå puckade? xD



Landet.

Vill åka till landet. Längtar. Det blir knepigt med djuren men jag vill iaf åka dit. Lallallaaa.


RSS 2.0