Moppe-jäklar.

Fy fan, jag & Fanny var ute o körde och det kom upp en moppe bakom oss i olaglig hastighet ( Han låg 100m bakom men kom ikapp) även fast vi måste hålla samma hastighet kinda.. Men han försökte köra om mig så jag drog upp lite mer och lät honom i inte.. Sen vid typ Sibylla o OKQ8 så skulle jag byta fil och svänga in vänster, och precis när jag börjar svänga in kör han om mig på insidan! Seriöst. Om jag inte hade stannat hade jag kört rakt in i dem. Fingret upp direkt.

Såna borde inte få ha körkort. Fy fan. Jag är ingen nörd som bara, håll hastigheten, gärna lite mindre för säkerrhets skull.
Men min moppe är inte trimmad. Men den går över 45km/h. Men vafan. Jag vet inte. Håller ju hastigheten...

Är med i någon bloggtävling, något som jag inte hört talas om tidigare, och tyckte de va en kul idé så nu är jag med.
Så om ni orkar får ni väl kommentera lite extra så gulliga lilla Ida ( fjäsk fjäsk ) (A) ser att det är den här bloggen som gäller och ingen annan. That's it.




Ahhrg. Måste. Fixa. Garderoben.

Det är sant. Hela mammas & min klädkammare är en stor röra, mest är det väl mitt fel Cx Men inte bara.
Får en hundring om jag rensar ut mina gamla kläder som jag inte andvänder eller inte kan ha, de e ju bra, ska sätta igång när jag kommer hem från stan på lördag eller satsa på helstädning på söndag. Grejjen är ju att jag hatar att städa.
Men ska bli skönt att få ordning.

Så är det alltid, man städar och städar och städar och en kvart senare ser det ut som skit igen. Så orkar aldrig städa ._.
Men mamma hotar med om det inte ser snyggt ut "det behöver inte vara pedantiskt" så tar hon mitt rum och jag får bo i hennes skruttiga minirum, utan min säng. Brr. Får rysningar vid blotta tanken.

Iaf hemma hos moderskeppet är det mesta av smutsen och skiten på golvet marsvinens ansvar. Men kläderna.. kan jag nog inte skylla på dem. Men varför måste vi stöka ner så mycket när vi redan vet att vi hatar att städa. Snacka om lathet. Vore mycket bättre om man typ höll de fint hela tiden istället för att behöva göra storstädningar varje vecka..
Tål att jobba på.

Nu ska jag gå ner för Fanny & dem är här på middag så.. Måste vara social. Fast orkar inte. xP
Ska bli gott med mat iaf. Jag & Manda har bakat en skitfin blåbärspaj. Kort kommer senare :D


P & K


Love love love. *Suck*

Idag har varit en riktig latdag och det har vart hur skönt som helst. Sovmorron och sen frukost framför tv:n. Kanalerna har dött eller nåt så jag & Manda har knarkat Vänner hela dagen. Vi tog moppen till Norrby och tog med oss hemgjorda amerikanska pannkakor & hallonsylt. De va vääldigt gott. Hmm, nu blev det lite ointressant.. Men det jag vill säga om min dag är att jag har städat kaninernas bur och min egen, plockat massa vinbär och haft det jättemysigt och kommer sakna Manda när hon åker hem. Nu sitter jag som vanligt och kollar Vänner.

Insåg en sak idag, när man hanfdlar godis på lösvikt betalar man typ 50öre för själva godispåen xD Egentligen borde det typ dras av eller nåt. Så jag rev av halva, sparade typ 50öre men snodde en påse också. Så.. Criiiime. Eller inte.

Har bestämt mig för att skita i det misslyckande ''Jag gillade en kille som min kompis snodde'' och komma över hnm bara.. Kände egentligen inte ens honom så bra. Men frågan är alltid; hur fan ska man hitta någon. Jag är inte ens som ''raggar'' på stan eller som kommer fram och ''raggar'' på mig lxm ._.'' Och det är så skumt att träffa någon på nätet. Men det är kanske det enda sättet lxm.. På nätet vågar alla säga sitt och man kan lära känna någon ordentligt utan att liksom behöva träffa honom om man inte gillar honom. Men så kommer också den delen att det känns jvligt läskigt att bara gå och träffa någon helt okänd. Och det känns som om många killar vill ha mest är ute efter sex oxh att förlora oskulden lxm.. Så jag frågar er. Hur fan? Känner du någon eller är du någon? Cx Låter jvligt desperat men är nog inte det egentligen. Det skulle vara hur mysigt som helst med en bf men jag klarar mig ändå. Det gör jag. Men vafan. xD

P & K


Skandal; Spökena gone wild.

Jag & Manda var på Sthlms nästan enda underhållningsplats av värde, Gröna Lund på Djurgården. Vi var bara tvungna att gå i Spökhuset ( första gången jag gjorde det xP ) och spökena.. hmm.. vilka nördar ''rör inte spökena'' ''rör inte spökena'' blablablabla :S Men den rev mig. Fy fan vilken unge. Och jag hann inte ens se den, blev inte rädd för jag trodde det var Manda xD Sen kom en Frankenstein wannabe som jag bara var tvungen att säga till xP '' Nu tycler jag att du är lite väl aggressiv'' Han bara glodde. Spökena är inte svenska va? Cx Sen skakade nåt och jag typ hoppade på barnet som stod bakom mig.. Cx Sen höll han iaf avstånd (A)


Var ju också tvungen att åka Grönans tillskott; Insane. Första gången.. Hmm... Så här reagerade jag:

'' Jag ångrar mig nu'' & '' Jag kommer dö''. xD Nu har jag kommit över det.

Det var bajsmycket köer. Typ 30-45min till de bästa grejjerna.. Hade lust att sparka ner folk som trängdes och dampade på en skabbfjortis som försökte gå före xD Hahha. Orkar inte ta skit liksom.

Popexpressen, tekopparna. karusellen, Extreme, Insane, Jetline & Radiobilarna. Vissa fler gånger, mer hann vi inte med för alla köer :S Men det var iaf en fett rolig dag med min lilla plutte Manda (A) <33

VAD?! En vad. :D

Kisses & Hugs from me to you (a)


Grrrr.. Eh eh... jag menade : D

En sak som gör mig riktigt irriterad och som man, förvånansvärt, fortfarande stöter på i vårat, ändå morderna, samhälle.
Såg precis en annons " Bra läsning för tjejer " Och sen var resten av annonsen rosa förutom de armhållande flickorna och loggan. Någon bokklubb. Vadå finns det inga killar som gillar att läsa samma böcker som kommer från den bokklubben? Och tror de verkligen att alla tjejer vill läsa de där böckerna? Så man bara omg, vad då stödja att tjejer ska ha rosa och killar blå. För så är det inte. Jag har alltid älskat blå och hatat rosa, gör det mig till knäpp? Gör det mig till konstig eller annorlunda? Gör det mig till en kille?

Grön & Blå till mig. Resten, ni får ta vilka färger i hela världen ni vill :D För jag är minst sagt jvligt trött på den eviga könsuppdelningen. Det enda som är okej med det är väl att de delar upp butiker med "dam & herr " avdelning så ingen stackars förvirrad tant slutar med kallingar på huvudet.

Idag ska jag kanske till Kneippbyn :D <33


Carrots & Ronja Rövardotter

:D Måste ju börja så.. Jag har pollenallergi ( Vilket snarare är D: ) och det ger s.ka ''bi-allergier'', jag blir känsligt för annat som morot, aprikoser, päron, äpplen blablabla.. Men idag prövade jag att käka en nyplockad morot. Den kliade inte.
Jag kan äta morötter! :D Har inte gjort det på många år.

Imorse hjälpte jag Kickan att diska ( igen ) (A) Och sen hjälpte jag nåra från U.S.A som också bor på gården, med lite översättning och hjälp samt ''svenska kurs'' när vi stod och sålde dricka och sånt i pausen och innan teatern i När.

Ronja Rövardotter, årets uppsättning. Hur bra som helst. Ibland blev det lite långt. och man vet ju redan vad som händer..  Men de la in massa humoritiska inslag och hade t.om två frivilliga näckare vid scenen när rövarna skulle tvättas Cx De där lät inte bra men ni som inte tänkte som jag just nu.. fattar. xP Måste bara säga att jag inte ångrar att jag såg den. Har inte sett många teatrar alls, men detta var lätt den bästa :D Hästar med och allt xP


Börjar misstänka att om jag gör bra saker så händer bra saker.. Karma? Jag vet inte.. Men jag fick ju glass för säljningen, kunna käka morötter för diskningen.. Lika bra att vara snäll..

Jag vet att ni inte tror att jag kan vara 100% happy ''wooohooo'' förvandlad, nej. Det.. kommer bättre stunder och många sämre men jag försöker väga upp och inte gnälla. För ingen bryr sig om gnäll. Det värsta man kan göra är att tycka synd om sig själv. Men får väl slänga in nåt skit ibland för att hålla det intressant xP Men när skolan börjar bör inte det vara nåt problem ....

Kisses & Hugs <33

Btw, fått helt underbara bilder idag. Hur stolt som helst :D


Wiihi.

Idag har jag vart snäll :D Har diskat massa massa disk åt henne som äger gården utan att få betalt, frivilligt, i två dagar.
Så nu känner jag mig snäll, eller iof jag får ju rida. :]

Lite senare ikväll ska jag titta på Ronja Rövardotter, på teater. Har hört att den var bra och hoppas att jag gillar den,.

Har insett att även fast jag inte är lyckligast lottad, på ridhållet, ni vet med egen häst, fd tävlingsföräldrar och en massa pengar, så har jag insett att jag har haft rätt mycket tur ändå. Träffat en tjej som hat ridit i 6år, hon har tre stycken rosetter ( :O ) Det är liksom ingenting, hon har aldrig ens tävlat på riktigt.. När jag hade ridit i 3år började jag på Blåkulla och gick på Skutan samtidigt, ett år senare gällde Blåkulla för hela slanten. Det blev ju mindre tävlingar men.. jag har insett, jag har insett att jag kan. Att jag kan rida och att jag är bra på det. Jag rockar. Cx

Saknar min gitarr... Men imrg kommer jag ju hem och då får jag väl spela lite.. Har fått spotify ( äntligen ) och det är hur härligt som helst. Min spellista är bäst (A). '8D

Idag har jag ätit en helt underbar glass Cx Den var rund och hade ett smilieface. Citron & lakrits typ. Mm... : D


MARKOOLIO :D <33

Gammal favorit som åter igen sökt sig in i mitt hjärta. Sex eller sju år gammal var man på konstert i Globen och skrek "Bira bira bira" " Bärs bärs bärs" i publiken xD Fan vad nice. Sitter och nördar ett av hans gamla album ( Som jag har (A)
, Dikter från ett hjärta. Och jag kan typ alla låtar. Känner mig glad. Känner mig hemma.

Hoppas att det inte endast är en sockereffekt utan att jag kanske t.om klarar att vakna med ett leende på läpparna imorgon. :D Just nu känns det faktiskt som om allt kommer att lösa sig. Känns så jvla skönt. Känner mig fri. <33

Btw, om ni har jätteroligt och undrar vrf jag heter "Linnéa" så ska jag tala om att det är mitt mellannamn. Trodde inte att jag skulle ha någon direkt andvändning av mitt mellannamn lxm.. Men känner att ''Victoria'' blivit lite utslitet, skulle behöva vila upp sig, så jag kör lite Linnéa, ska inte tvinga er att säga det. Men jag är henne nu.


Kisses. :D


Bara :D

Sindarve 09 Sindarve -09. <3
 Sindarvekadriljen -09. *Stjärnan* Jag & Bråka, Marie & Meja.Landet På landet kan jag slappna av & må bra.Sanna & Chiccan Min älskade Sanna & Chiccan. <3Mina gurkot <3 Felinda & Marie <3

Gangvide -09 Finaste bilden jag någonsin har tagit.
 Den har ett ascoolt djup. :D

Bilder som speglar antingen folk jag älskar eller platser jag älskar. Min nya inställning, positiv. Glad. Lycklig. Ska.

Häj alla pluttungar :D <33

Har valt att starta en ny blogg eftersom den andra bara ger mig dåliga vibbar. Jag är inte ute efter att alla ska veta om min blogg och så ... Utan vill bara att ni ska ha koll på mig (A) Så jag ber er, sprid den inte vidare till folk som jag inte känner eller som ni vet inte är seriösa. Man kan ju inte gömma nåt på internet. :P

Hela dagen har jag gått utan dator & mobil. Så loggar jag in på datorn och genast sänks mitt humör. Så vill jag inte ha det. Darför så byter jag till denna blogg för att kunna hämta "positiv energi" och kunna vara glad och slippa bli damparg på alla fega människor som sitter hemma och tror att de är nåt för att de kan kommentera ett blogginlägg.
Men jag börjar ett nytt kapitel, försöker.

Jag ska vara glad, hjälpsam, lyssna, rida på Blåkulla, kämpa för alla jag älskar, skita i alla jag hatar, kämpa för mig.
De kan kalla mig vad de vill. Men så länge de som jag älskar älskar mig så kommer jag att kunna leva i all evighet.

Peace. <3 Linnéa.

Sanna, Anton, Amanda, Marie, Felinda, Tilda, Gabbi, Milen in my heart.

RSS 2.0